Shakira e pe val și se pregătește să lanseze al treilea videoclip în mai puțin de un an. De data aceasta a colaborat cu Prince Royce pentru ”Deja Vu”, o piesă care face parte de pe următorul lui album. Shakira își exersează mișcările sexy de bachata în clip și i-a făcut curioși pe fanii ei de pe Instagram cu câteva imagini de la filmări.

VIDEO: Băiețelul Shakirei a cucerit internetul. Uite cum dansează cu mama lui!

Într-un filmuleț în care dansează, fanii Shakirei au observat un detaliu interesant. Artista poartă o rochie neagră, scurtă și mulată, prin care i se vede burtica. Imaginile au fost văzute de 2,6 milioane de oameni și au primit câteva mii de comentarii. ”Încă un bebe, ce emoționant”, ”Bebe number 3”, ”Ești însărcinată? Sper să fie fetiță”, ”Să vină fetița!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor cărora li s-a părut că văd o burtică de gravidă.

VIDEO TEASER: Prince Royce & Shakira - Deja Vu

Nu știm dacă e însărcinată sau doar o dezavantaja rochia, dar e cert că o burtică se vede acolo. Shakira nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul. Ea și Gerard Pique mai au împreună doi băieți, de patru și doi ani.

Ce zici, e gravidă sau nu?

Seguimos practicando bachata para nuestro video Deja Vu! Shak @princeroyce

O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe