Ok, cu toții am trecut, la un moment dat, prin acel moment penibil în care ne-am întâlnit cu fostul sau cu fosta la un party. Știm că e awkward și că ne vine să ne ascundem oriunde, numai să nu dăm ochii cu el sau cu ea. Asta cu atât mai mult dacă suntem cu cineva nou.

OMG! Uite ce cadou va primi Selena Gomez de la The Weeknd de Ziua Îndrăgostiților

Stai liniștit dacă ai pățit-o, că se întâmplă și la case mai mari. Selena Gomez a petrecut după premiile Grammy la o petrecere privată, alături de noul ei iubit, The Weeknd, și de toată lumea bună din industria muzicală. Coincidența a făcut ca și Justin Bieber să se afle la aceeași petrecere și să dea nas în nas. Awkward enough?

VIDEO TEASER: Selena Gomez & KYGO - It Ain't Me

Publicația Hollywood Life scrie că Selena și The Weeknd au fost nedespărțiți toată seara și nu au lipsit gesturile de tandrețe. Bieber n-a stat mult la petrecere, cel mai probabil pentru că nu îi făcea plăcere să-și vadă fosta iubită în brațele lui The Weeknd. Biebs n-a ratat ocazia de a-l ataca subtil pe rapper: a făcut un live pe Instagram, în care a spus, printre altele, că melodia lui preferată e ”Starboy”. Asta în timp ce colegii lui de la studio încep să râdă în hohote. Cineva e gelos sau ni se pare nouă? Hmmm...