Abia s-a făcut publică lista nominalizărilor la premiile Grammy, că au apărut deja primele rivalități. Presa de peste Ocean scrie că între Rihanna și Beyonce a izbucnit un conflict care arde mocnit.

Totul ar fi pornit de la faptul că Beyonce a fost nominalizată la foarte multe categorii. Un fan de-al lui Riri a luat foc când a văzut că artista din Barbados nu se află pe listă la categoria piesa anului.

Beyonce și Adele sunt rivale în competiția anului. Cine va câștiga?

Totul a pornit după ce Rihanna a dat like pe Instagram unei fotografii cu ea, cu o descriere care nu lasă loc de interpretări. “F**k them because they snubbed her… I think they didn’t want her tied or passing someone else *cough cough*”, a scris userul, făcând aluzie la ”Lemonade” a lui Beyonce.

VIDEO: A apărut al doilea trailer pentru ”Fifty Shades Darker” și e mai HOT decât tot ce ai văzut până acum!

De la un simplu like și până la speculații că Rihanna e invidioasă pe Beyonce nu a fost decât un pas. Riri a revenit ulterior și a explicat că nu citise descrierea și că a dat like pentru poză, dar explicația nu a fost prea convingătoare, mai ales că nu e prima dată când cele două își declară război. În trecut, Beyonce a fost foarte geloasă și chiar a ajuns la un pas să divorțeze, după ce s-a zvonit că Jay Z ar fi înșelat-o cu Rihanna. 

Aceasta e imaginea de la care a pornit totul:

Sursa: Twitter