De câteva zile, mai exact de când uraganul Maria a distrus Puerto Rico, Ricky Martin nu mai are liniște. Latino-loverul a dezvăluit recent pe Instagram că nu mai reușește să ia legătura cu fratele lui, iar situația e cu atât mai dramatică cu cât familia l-a căutat deja prin spitale și la morgă.

Eric, unul dintre cei 5 frați ai lui Ricky Martin, a dispărut imediat după trecerea Uraganului Maria. Toată familia a reușit să se adăpostească, însă despre el nu se mai știe nimic. Locuința i-a fost devastată de uragan, iar rudele l-au căutat prin spitale și la morgile improvizate pe insulă.

După 6 zile de căutări, Jennifer Lopez și-a găsit familia dispărută în Puerto Rico

Acum, artistul latino a făcut apel pe Instagram la orice știe ceva despre el să dea un semn. "Sunt frustrat pentru că nu am mai putut vorbi cu fratele meu și nu ştim nici acum unde este. Știu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulți oameni care trăiesc în alte țări, sau chiar pe insulă, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauza problemelor cu telecomunicațiile.", este mesajul cu care Ricky Martin și-a început discursul.

 

 

Please donate. Link in bio. #hurricanemaria youcaring.com/rickymartin

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Eric era instructor de fitness, iar Ricky Martin îi datorează lui corpul perfect care i-a adus ani la rând titlul de cel mai sexi bărbat din lume.