La 45 de ani, Ricky Martin crede că a venit timpul să se așeze la casa lui. A vorbit pentru prima oară despre căsătorie, după ce în urmă cu un an a primit inelul de logodnă de la iubitul lui.

Cântărețul şi partenerul său, Jwan Yosef, sunt împreună de mai bine de un an, iar Ricky Martin a recunoscut că s-a îndrăgosit de artistul suedez şi îi colecționa operele de artă, înainte de a-l cunoaşte personal.

TOP 7 videoclipuri lansate de-a lungul timpului, care au devenit VIRALE

În ceea ce privește căsătoria, marele eveniment va avea loc la anul, cel mai probabil în primăvară. Ricky Martin își dorește o nuntă ca în povești, cu fast, care să dureze 3 zile și 3 nopți. "Din momentul în care ne-am ținut prima oară de mână, am simțit că e ceva special,... iar pasul ăsta e firesc să vină la un moment dat într-o relație".

Singurul detaliu pe care nu l-au stabilit cei doi până acum e unde va avea loc nunta. La Los Angeles, Puerto Rico, Suedia sau Spaina? Cei doi își doresc să aibă toată familia alături și ar fi dificil să-i aducă pe toți într-un singur loc. De asemenea, având în vedere că Jwan are mare parte din familie din Syria, ar fi probabil greu să obțină viză de SUA, așa că Stockholm sau Spania rămân favorite.