Odată cu vârsta majoratului, Nicole Cherry învață pe propria piele ce înseamnă să suferi din dragoste. Cireșica e singură din nou, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Teo Mihăescu, un tânăr antreprenor. 

A fost prima relație pe care Nicole Cherry și-a asumat-o public, postând pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apar împreună. La scurt timp după aceea le-a șters, iar presa a scris că Nicole Cherry ar fi fost înșelată de iubit. Chiar ea a lămurit totul într-o emisiune la Antena Stars: „Timpul demonstrează care este adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până nu experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe”.

Cireșica spune că la 19 ani dragostea nu este atât de importantă, dar a mai precizat că nu va lăsa pe nimeni să profite de ea. „Părinții mă suțin, dar îmi şi atrag atenția. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simțit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învățat să accept situația în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine”, a mai spus Nicole.