Serialul „Hannah Montana” a debutat pe Disney Channel în 2006 și a avut-o ca personaj principal pe Miley Stewart, interpretată de Miley Cyrus. Recent, fanii serialului au primit o veste foarte bună.

Chiar dacă în trecut a afirmat de nenumărate ori că a avut o copilărie marcată de serialul ”Hannah Montana”, Miley a revenit la gânduri mai bune. Fosta membră Disney a anunțat că are de gând să o readucă la viață pe Hannah Montan. Acum ceva timp, chiar și Billy Ray Cyrus i-a anunțat pe fanii serialului că vor avea parte de un prequel. ”Se tot vorbește de un prequel, iar eu, sincer să fiu, aș accepta într-o clipă să filmez. Ar însemna să port din nou celebra mea perucă.Cred că va fi o întreagă poveste despre cum Miley a devenit Hannah Montana”, a declarat Billy.

Invitată în emisiunea lui Roman Kemp de la Capital FM, Miley Cyrus a dat totul din casă. ”Știți momentul acela când ceva, de exemplu, un tricou vechi are nevoie ca timpul să treacă peste el pentru a putea fi bun din nou? Există o vreme în care este rău pentru că este vechi, dar și o vreme în care este atât de vechi încât este bun. Hannah este precum vinul”, a glumit Miley.

Chiar dacă acum este încercată de gânduri pozitive, în trecut, Miley părea că nu mai vrea să audă niciodată de serialul Disney. ”M-a distrus psihic. Din cauza asta ceva e greşit la mine acum şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă“

Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu în care a vorbit deschis despre cea mai mare frustare din carieră și despre momentele în care era văzută ca având dublă personalitate - Hannah Montana și Miley Cyrus.