Miley Cyrus și Liam Hemsworth au șocat pe toată lumea zilele trecute, atunci când au anunțat că s-au despărțit, dar nimeni nu a știut adevărul până acum.

Se pare că planul nu era să se despartă. Liam își dorea doar o pauză, dar s-a ajuns la divorț, iar lucrurile sunt din în ce mai greu de reparat, deși artista nu și-a dorit nicio clipă să divorțeze de Liam 

„Miley nu a vorbit cu un avocat despre asta şi nu se gândeşte deloc la divorț. Ea a vrut ca această căsătorie să funcționeze şi cred că vrea să îi mai acorde timp. Din momentul în care această situație a devenit publică, lucrurile au ajuns să fie mult mai încâlcite şi dificile. Ea habar nu are ce să facă sau ce se va întâmpla în viitor”, a declarat o sursă.

“Erau într-o perioadă dificilă, iar stilurile lor de viață nu se potriveau. El a sperat că vor găsi o metodă să se reconecteze şi încă nu a renunțat la această idee. Toată această agitație a dus despărțirea lor la un nou nivel, iar asta îl supără. El a fost extrem de rănit de toate acuzațiile care i-au fost aduse în presă şi nu are nicio idee de unde a pornit totul”, a declarat aceeași sursă.