Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Miley Cyrus este una dintre cele mai extravagante artiste. După despărțirea de Cody Simpson, Miley a devenit mai rebelă ca niciodată. 

Miley Cyrus este singură și fără obligații. De când i-a spus ”adio” lui Cody Simpson, artista a renunțat la inhibiții în online și s-a dezbrăcat pe Instagram. Miley a postat o serie de videoclipuri pe contul de Instagram în care dansează pe muzica lui Joan Jett și este dezbrăcată. Videoclipurile au adunat aproximativ 5 milioane de vizualizări și sute de mii de comentarii.

Statutul de burlăciță i se potrivește de minune lui Miley, după cum a afirmat chiar ea pe Instagram. ”Să fiu singură înseamnă să am mai mult timp pentru ă mă filma dezbrăcându-mă pe muzica lui Joan Jett”.

Miley și Cody Simpson au decis să pună capăt relației, iar Miley a recunoscut asta prin piesa ”Midnight sky”, dar și printr-un live pe Instagram. Artista a spus că atât ea cât și Cody lucrează în mod individual la proiecte și că fanii nu trebuie să fie îngrijorați dacă îi mai văd împreună deoarece au în spate o prietenie de 10 ani.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Begging on my knees. Baby won’t you please. Run your fingers through my hair.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad ass edit fuck yeah

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on