Miley Cyrus clar are ghinion în dragoste. Artista a lansat piesa ”Midnight sky”, iar versurile i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva i-a spus ”adio!” lui Cody Simpson.

Miley Cyrus nu este cea mai stabilă persoană atunci când vine vorba de parteneri. Cea mai lungă relație a artistei a fost cu Liam Hemsworth. Cei doi nu au stat prea mult timp căsătoriți și au divorțat, Miley găsindu-și alinarea în brațele Kaitlynn Carter.

După ce i-a spus ”adio!” și lui Kaitlynn, Miley s-a afișat alături de artistul australian Cody Simpson. Cei doi păreau #couplegoals și erau de nedespărțit. Cody a fost alături de Miley în perioada în care aceasta s-a operat și au petrecut și perioada de izolare împreună. 

În noua piesă, Miley cântă ”I was born to run, I don’t belong to anyone/ Oh no, I don’t need to be loved by you. (”Am fost născută instabilă, nu aparțin nimănui/ Nu am nevoie să fiu iubită de tine”). Mai mult, într-un live pe Instagram, artista a spus că atât ea cât și Cody lucrează în mod individual la proiecte și că fanii nu trebuie să fie îngrijorați dacă îi mai văd împreună deoarece au în spate o prietenie de 10 ani.