În timp ce fanii Spice Girls așteaptă cu sufletul la gură reunirea trupei, Mel B face dezvăluiri picante din trecutul formației. Artista, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit, vineri, în timpul filmărilor pentru show-ul TV "Piers Morgan's Life Stories" că a avut o aventură cu una din colegele ei.

Melanie Brown, alias Mel B, a povestit că a făcut sex cu Geri Halliwell, despre care spune că avea „sâni frumoși”: „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost. O să mă urască că am dezvăluit asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu. Geri are sânii frumoși. Cred că Geri și soțul ei mă vor ucide pentru această dezvăluire. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur și simplu”.

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă​

Totul s-a întâmplat în anii '90. Cu toate astea, dezvăluirea făcută de Mel B a tulburat apele. O sursă a dezvăluit pentru Daily Mail că soțul lui Geri Halliwell, șeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner, a fost supărat să afle despre aventura pe care a avut-o soția lui în trecut.