Mark Stam este un artist din Moldova care a cucerit publicul din România după coloborarea cu Alina Eremia pentru piesa "Doar Noi", dar nu s-a oprit acolo și a scos hit după hit. Când era mic, artistul nici nu visa să ajungă aici, ba chiar avea o altă viziune despre cum avea să fie viața lui.

"Visam la prea multe de mic copil. Le doream pe toate, iar visele depindeau de dispoziție: azi bucătar, mâine arheolog, poimâine avocat și alaltăieri – Rockstar. Când eram în clasele primare, visam să devin arheolog, pentru că simțeam o conexiune cu trecutul și că îi aparțin. Probabil, nu m-am născut în secolul menit mie, am cam întârziat cu… câteva zeci de ani.", a spus Mark.

"O altă pasiune a mea era gătitul. Îmi plăcea la nebunie să experimentez cu bucatele, să amestec gusturi și să creez ceva nou. Recunosc, nu mereu îmi ieșea ceva gustos, însă mă hrăneam cu sentimentul de satisfacție care parcă mă transpunea în bucătăria unui restaurant prestigios din Franța, în care eu, pe o fracțiune de timp, eram bucătarul-șef.", a mai spus el.", a mai declarat el.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏚

O postare distribuită de Mark Stam (@markstam_official) pe