În ciuda faptului că artiștii le arată aproape întotdeauna fanilor lor parea pozitivă a lucrurilor și se afișează mai mereu cu zâmbetul pe față, asta nu înseamnă că nu au probleme. Până la urmă, și ei sunt oameni.

Managerul lui Justin Bieber a dat recent un interviu, în care a povestit despre cea mai "neagră" perioadă din viața artistului. Totul s-a întâmplat în 2014, pe când Justin avea doar 19 ani.

AWW! Selena Gomez și Bella Hadid s-au împăcat! Uite cine a făcut primul pas!

Toată lumea știe că Biebs a avut o adolescență agitată. Dăduse de celebritate, se despărețise de Selena Gomez, iar fanii s-au temut atunci că o ia razna. A aruncat cu ouă în casa vecinilor, sărea să bată pe toată lumea, iar apoi a venit episodul arestului. Nu doar fanii au fost îngrijorați pentru idolul lor, ci și managerul Scooter Braun. 

FOTO OMG | ȘAPTE fotografii în care vedetele au arătat ca cele mai dubioase lucruri

"A fost mai rău decât oamenii și-au dat seama", a recunoscut Braun. "Trăiam în iad în fiecare zi, pentru că el trecea prin cea mai întunecată perioadă. Am încercat să îl ajut, iar finalul zilei simțeam că am făcut totul greșit. Unii dintre cei mai mari oameni din industrie, care au investit în cariera lui Justin, mi-au spus: s-a terminat, trebuie să te concentrezi pe altceva, copilul ăsta e terminat", a declarat Braun, într-un interviu pentru publicația Complex. "Timp de un an și jumătate, am încercat totul și am eșuat - pentru că era încă în acel loc întunecat".