Dependența de droguri este o problemă serioasă, iar vedetele nu sunt ferite de acest viciu. Managerul lui Justin Bieber a povestit că și-a făcut griji că artistul ar putea muri din aceeași cauză ca Mac Miller. 

O supradoză de droguri a băgat-o în spital pe Demi Lovato acum câteva săptămâni și i-a adus sfârșitul lui Mac Miller. Scooter Braun, managerul lui Justin Bieber, s-a temut că și Biebs ar putea sfârși la fel. Braun a vorbit despre problemele lui Biebs cu drogurile: ”Era o perioadă când mă duceam la culcare - când el era departe de mine - și îmi făceam griji în fiecare seară că îl voi pierde. Am crezut că va muri. Am crezut că se va culca într-o seară și va avea atât de multe prostii (n.r. droguri) în corp, încât nu se va mai trezi”. 

Perioada la care se referă Braun este anul 2014, când Biebs avea 19 ani și o viață agitată. Atunci a fost arestat pentru o cursă ilegală de mașini și părea că lucrurile scăpaseră de sub control. Dar Bieber a revenit pe calea cea bună și a ascultat de echipă. S-a vindecat și s-a concentrat asupra carierei.