The Weeknd nu a reușit să intre pe sub pielea soacrei. Presa internațională scrie că mama Selenei Gomez nu îl are deloc la inimă pe iubitul fiicei ei și chiar i-a sugerat Selenei să îi dea papucii.

Selena are un mesaj ascuns în noua piesă. Uite ce îi transmite lui Bieber!

În timp ce Selena și The Weeknd își declară dragostea în toate felurile, există cineva care nu vede cu ochi buni relația dintre ei. Revista americană Life & Style Magazine scrie că Mandy Teefey, mama Selenei nu e deloc încântată de posibilul ginere și și-a făcut o impresie negativă, după ce i-a ascultat câteva dintre melodii. Știm că The Weeknd are un limbaj destul de explicit în piese, iar mama Selenei e sensibilă la anumite subiecte.

FOTO: Selena Gomez își vinde casa. Uite cum arată reședința de 3 milioane de dolari!

Mai mult, lui Mandy îi e teamă ca rapper-ul să nu o facă pe Selena să sufere. Artista e îndrăgostită până peste cap, iar mama ei i-a sugerat să fie mai detașată și chiar să se despartă de el. Temerile mamei ei sunt cu atât mai mari, cu cât Selena vine după o perioadă foarte dificilă din viața ei. La afârșitul anului trecut, a stat internată trei luni într-un centru de recuperare, pentru a-și trata depresia și anxietatea.

FOTO: Mai ții minte cum arătau Bieber și Selena la PRIMA lor întâlnire, acum șase ani?

Între timp, cei doi porumbei se află la Paris, pentru că Selena a ales să-și însoțească iubitul în turneul mondial pe care îl desfășoară. Sel a fost filmată în timp ce dansa și se distra de minune în public, la concertul iubitului ei.

The Starboy Experience 🇫🇷®.....2

O postare distribuită de @liluzivert pe