Maluma a concertat în weekend la București, în fața câtorva mii de oameni, dar a făcut o gafă de proporții într-o postare pe Instagram Stories. Mesajul lui Maluma i-a înfuriat pe fanii din România. Starul columbian s-a arătat uimit câți spectatori i-au fredonat piesele, „chiar dacă nu știau limba engleză sau limba spaniolă”.

Maluma nu este singurul artist care i-a jignit pe români chiar la ei acasă. Iată alte 5 momente în care vedetele au gafat! Haideți să recapitulăm!

1. Michael Jackson a spus pentru prima dată „Hello, Budapest!”, iar la fel au făcut apoi solistul trupei Iron Maiden, Blaze Bayley, Lenny Kravitz și solistul trupei britanice Whitesnake, care i-a salutat pe români „Bună seara Buda...Oh, București!”.

2. Sandra a cântat pentru pentru prima dată în București în 2009. O mare parte din cei 4.000 de spectatori au ieșit din sală, chiar după prima piesă, când artista i-a salutat pe fani, în limba română, cu „Bună seara, Moscova!”.

3. Crainicul trimis de UEFA la finala Europa League din 2012, disputată pe Arena Națională între Atletico Madrid și Athletic Bilbao, a anunțat în difuzoare: „Bună seara, Budapesta! Bine ați venit la finala Europa League!”

OMG! Maluma i-a înfuriat pe fanii din România. Uite ce mesaj a postat pe Insta' Stories după concertul de la București!

4. Al Bano și Romina Power au concertat la Sala Palatului în 2014, iar la un moment dat Romina a șocat audiența: „Vă voi recita o poezie în italiană. Sper că înțelegeți italiana, pentru că nu ştiu să v-o traduc în ungureşte”.