La mai puțin de 3 ani după ce și-a pierdut mama, Louis Tomlinson, de la One Direction, este din nou în doliu. Sora lui, Felicite, a murit la doar 18 ani, în condiții suspecte. Medicii ajunși de urgență la apartamentul ei, din vestul Londrei, au încercat să o resusciteze, după ce ar fi suferit un infarct, dar toate eforturile lor au fost în zadar. 

Vestea ca un trăznet asupra lui Louis. Artistul este ”devastat și distrus”, scriu cei de la The Sun. Moartea adolescentei este considerată inexplicabilă. 

FOTO OMG | Copiii artiștilor români arată exact ca ei când erau mici!

Felicite - cunoscută și ca Fizzy - se pregătea să intre în lumea designului vestimentar și avea peste un milion de followeri pe Instagram. Louis spunea despre ea că era ”iubitoare, drăguță, veselă și frumoasă”.

 

Cântărețul ar fi trebuit să participe azi la o emisiune în cadrul căreia ar fi cântat noua sa piesă, Two Of Us, scrisă pentru mama sa, Johannah Deakin, care a murit în 2016, la 43 de ani: ”N-o să știi niciodată cât de dor îmi este de tine. În ziua când ai plecat, mi-aș fi dorit să fiu eu în locul tău”. Sora lui Louis, Felicite, declara recent: ”Am plâns de n-am mai putut pe bancheta din spate a Uber-ului, dar îmi place la nebunie piesa, mi-a dat speranțe”.