A trecut mai bine de o lună de la moartea lui Avicii, iar familia sa a încercat să mențină pe cât posibil discreția. Abia acum, apropiații artistului au dat primele detalii despre înmormântarea DJ-ului suedez, fără a preciza însă nici data, nici locul în care vor avea loc aceste funeralii private.

Familia lui Avicii a anunțat că publicul nu va avea acces la înmormântarea celebrului artist. „Am primit multe solicitări legate de funeraliile lui Tim Bergling, cunoscut de fanii lui ca Avicii. Familia lui confirmă că va fi o înmormântare privată, la care vor fi prezenți doar oamenii foarte apropiați lui. Rugăm media să respecte această decizie. Nu vor mai fi furnizate alte detalii”, se arată în mesajul transmis de părinții artistului și citat de Billboard.

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2018

Avicii a fost găsit mort pe 20 aprilie, în camera lui de hotel din orașul Muscat, Oman, unde se afla în vacanță. Vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii săi, iar la câteva zile părinții DJ-ului au clarificat totul: Avicii s-a sinucis. Potrivit anchetei, artistul s-a tăiat la mână cu o sticlă spartă și și-a produs o hemoragie incompatibilă cu viața.

Tim Bergling avea doar 28 de ani și se lupta cu depresia în ultima perioadă. În plus, problemele de sănătate l-au forțat să renunțe la concertele live.