Kylie Jenner nu are deloc liniște. Miliardara a intrat, fără să vrea, într-un conflic cu Megan Thee Stallion. Motivul?! Probabil, așa cum mulți se așteptau, un bărbat.

Tory Lanez a aruncat securea războiului între Kylie Jenner și Megan Thee Stallion. Cele două păreau că sunt în relații bune, mai ales că miliardara a acceptat să apară în videoclipul ”W.A.P”. La prima vedere, am fi tentați să credem că cele două nu au nimic în comun, dar legăturile sunt mult mai complexe. 

Acum trei luni, Megan a fost implicată într-un accident și a fost împușcată. Artista se afla în mașină cu Tory Lanez și a povestit cum a avut loc tot incidentul. ”Duminică dimineață am suferit răni cauzate de o armă de foc, ca rezultat al unei crime care a fost înfăptuită împotriva mea, cu intenția de a-mi face rău fizic. N-am fost nicio clipă arestată, polițiștii m-au dus la spital, unde am fost operată pentru a scoate gloanțele din mine. ”, a scris Megan pe Instagram.

La scurt timp după aceea, Megan l-a acuzat pe Tory, susținând că el ar fi împușcat-o. Artistul a negat afirmațiile și a dat mai mult din casă. Tory a pus totul pe seama unui episod de gelozie. Se pare că artistul vorbea prin mesaje cu Kylie Jenner, iar asta ar fi supărat-o enorm pe Megan. 

Chiar dacă nu mulți știu despre atracția dintre cei doi, Tory nu s-a ferit nicio secundă să afirme că este atras de miliardara Jenner. Artistul are chiar și o piesă, "Queen And Slim” în care face referire la Kylie: ”Me and Kylie still off in the pool We was chillin', kickin' s---, was cool”.