La puțin timp după ce Katy Perry și fostul ei iubit, Orlando Bloom, au fost surprinși împreună într-o vacanță exotică în Maldive, presa de peste Ocean s-a aprins din nou.

De data asta, se speculează că artista și-ar fi făcut o serie de operații estetice, altfel cum să arăți așa bine la 33 de ani?! Pe bune? Sunt 33, nu 50!

OPT tunsori pe care orice tipă trebie să le încerce în 2018. Uite ce se poartă anul acesta!

Ca să pună capăt zvonurilor, Katy Perry a decis să dea cărțile pe față și a vorbit într-un interviu despre acest subiect. Cântăreața susține că nu are operații estetice, dar... "Mi-am făcut tratamente cosmetice cu laser și injecții cu acid hialuronic - pe care le recomand oricui are probleme cu cearcănele adânci, doar atât”. 

6 trenduri inspirate de la vedete pe care o să le vezi peste tot în 2018

Katy Perry a mai adăugat că nu are absolut nimic împotriva operațiilor de acest gen, ba chiar îi încurajează pe cei care vor să o facă să recurgă fără probleme la chirurgia estetică. „Bineînțeles, e bine să fi cât mai autentic, însă dacă cineva își dorește să-și facă o rinoplastie ca să se simtă mai bine în piela sa, eu șic să o facă!”, a mai spus artista.