Justin Bieber și Hailey Baldwin au făcut cununia civilă în secret anul trecut și toată lumea așteaptă nunta. Ei bine, se pare că fanii cuplului mai au ceva de așteptat, pentru că cei doi au decis să amâne căsătoria religioasă, pentru a treia oară. 

Probleme în paradis odată cu revenirea Selenei Gomez pe Instagram și la Hollywood? Asta se întreabă toată lumea, mai ales că Justin și Hailey tocmai anunțaseră data și locul și au apucat deja să trimită peste 300 de invitații. 

Potrivit TMZ, cei doi au decis să amâne nunta pentru a treia oară, după ce a aflat că mai mulți dintre cei dragi nu ar fi putut participa. Inițial, Justin și Hailey stabiliseră nunta pentru 28 februarie, cu o zi înainte de ziua lui, dar acum s-au văzut nevoiți să schimbe din nou data, prilej ca presa mondenă de peste ocean să speculeze, făcând trimitere şi la Selena Gomez, care a intrat în depresie odată cu despărțirea de Justin Bieber. În plus, Biebs a fost văzut plângând în public de mai multe ori, iar apropiații spun că se simte vinovat de starea Selenei. Cuplul dorește acum ca detaliile ceremoniei să rămână secrete, cât mai mult timp posibil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

very thankful ❤️

O postare distribuită de Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) pe

Presa americană mai spune că Justin Bieber plănuiește să-și cheme DJ-ul personal pentru seara petrecerii și că ceremonia va fi "o sărbătoare". Printre invitații la nuntă se numără vedete precum Kendall Jenner, Kylie Jenner și Travis Scott, Gigi Hadid, Chris Brown și Drake.