Justin Bieber a luat pe toată lumea pe toată lumea prin surprindere, după ce a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin. Totul s-a întâmplat la doar câteva săptămâni după ce au reluat relația. Cei doi se mai văzuseră de câteva ori în 2015, dar nimeni nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de rapid, mai ales că Biebs tocmai se despărțise din nou de Selena Gomez. 

După ce presa a scris că Justin și Hailey fac lucrurile pe repede înainte, cei doi au decis să-și amâne nunta. Evenimentul nu va avea loc mai devreme de 2019. 

Kylie Jenner a purtat o bluză pe care oricine și-o poate permite, iar acum toate adolescentele o vor!

Motivul? Potrivit unor surse citate de TMZ, "Justin era îndrăgostit de ea de ceva vreme, logodna nu a fost o decizie luată pe nepusă masă.", iar amânarea nunții este pentru că cei doi vor să facă lucrurile în ritmul lor.

De curând, Us Weekly dezvăluia că Justin Bieber și Hailey Baldwin au început deja pregătirile pentru nuntă: „își doresc o nuntă intimă și privată. Justin iubește Canada, se simte ca acasă acolo. Este un loc special pentru el și i-ar plăcea să se căsătorească acolo“. În plus, Hailey și-ar fi ales deja și domnișoarele de onoare.