Chiar dacă sunt vedete, asta nu înseamnă că sunt scutite de momentele penibile. Ariana Grande și Justin Bieber au avut și ei parte de întâlniri cringe de care își vor aminti mereu.

Ariana și Justin au trecut prin momente rușinoase la capitolul întâlniri. Chiar dacă sunt artiști și se presupune că sunt feriți de faze penibile, în realitate, cei doi se pare că au luat parte la întâlniri care i-au pus într-o lumină proastă.

Justin Bieber este un romantic încurabil. Pentru a-și convinge partenera de asta, a vrut să recreeze celebra scenă su spaghete din ”Doamna și vagabondul”. Planul nu a decurs așa cum se aștepta artistul. În loc să se sărute cu partenera lui de la acel moment, Justin a reușit să verse farfuria cu spaghete pe ea. ”A fost groaznic şi stânjenitor. N-a mai ieşit niciodată cu mine”, își amintește și acum Biebs.

Ariana nu a fost nici ea ferită de momente penibile. Artista se afla la date, iar în clipa în care partenerul ei a vrut să o sărute, aceasta l-a murdărit de sânge deoarece avea o hemoragie la nas destul de puternică.