Toată lumea știe că Justin Bieber s-a întors la fosta lui iubită, fotomodelul Hailey Baldwin, însă nimeni nu s-a gândit să întrebe ce părere are Shawn Mendes despre toată această situație. Shawn și Hailey au fost în tatonări încă de la sfârșitul anului trecut, iar în urmă cu o lună se afișau pe covorul roșu de la Met Gala în calitate de cuplu.

Totul s-a ruinat în urmă cu câteva zile, când sătul să sufere după Selena, Justin Bieber s-a combinat din nou cu nepoata actorului Alec Baldwin, cu care a mai avut o relație de scurtă durată în 2015. Cei doi și-au mai dat o șansă, iar Shawn Mendes spune că nu s-a supărat: "Nu știam dacă s-au împăcat sau nu. Îi iubesc pe amândoi. Sunt niște oameni extraordinari", a spus Mendes într-un interviu acordat eTalk.

De altfel, după ce au apărut împreună la MET Gala și presa s-a grăbit să scrie că formează un cuplu, se pare că Shawn Mendes a băgat-o în "friend zone" pe Hailey: "Suntem foarte buni prieteni. Ea este o profesionistă desăvârșită la aceste evenimente și sunt bucuros că am putut să o însoțesc, este nemaipomenită. Nu ne-am oficializat nimic la Met Gala, doar am fost rugați de Tommy Hilfiger să venim împreună".

Tu cu cine crezi că se potrivește mai bine? Cu Justin Bieber sau cu Shawn Mendes?