În ciuda faptului că artiștii le arată aproape întotdeauna fanilor lor parea pozitivă a lucrurilor și se afișează mai mereu cu zâmbetul pe față, asta nu înseamnă că nu au probleme. Până la urmă, și ei sunt oameni.

Toată lumea știe că Justin Bieber a avut o adolescență agitată. Dăduse de celebritate, se despărețise de Selena Gomez, iar fanii s-au temut atunci că o ia razna. A aruncat cu ouă în casa vecinilor, sărea să bată pe toată lumea, iar apoi a fost arestat pentru curse ilegale de mașini. De parcă toate astea nu erau de ajuns, acum s-a aflat că Justin Bieber și mama lui au locuit ilegal în Statele Unite.

NOUĂ vedete care s-au transformat complet pentru petrecerea de Halloween

S-a întâmplat în urmă cu 11 ani, când Biebs tocmai fusese descoperit pe Youtube de managerul său. Scooter Braun a povestit totul, într-un interviu pentru revista Variety: "Când am început afacerea, aveam 24 de ani și îmi ajungeau banii să supraviețuiesc doar 13 luni. Îi aveam pe Justin și pe mama lui, Pattie Malette, care erau imigranți ilegali (să nu-i spuneți asta lui Donald Trump), într-o casă închiriată pe numele meu și le plăteam toate facturile".

Justin Bieber are doar 24 de ani, dar este un adevărat super-star de mai bine de zece ani. Puştiul minune a fost descoperit pe YouTube, acolo unde posta cover-urile pe care le cânta în copilărie. Filmulețul care avea să-l facă "mare" pe Bieber a fost un cover pentru hit-ul "Cry Me A River", de la Justin Timberlake.