După ce-a câștigat titlul pentru cea mai proastă glumă de 1 aprilie, Justin Bieber pune din nou paie pe foc. Artistul a dat like unei fotografii mai vechi în care apare alături de Selena Gomez și a mărturisit că, deși s-a căsătorit cu fotomodelul Hailey Baldwin, încă o mai iubește pe Selena.

Justin Bieber a fost provocat de comentariul unui hater, care i-a spus că s-a însurat cu Hailey pentru a-i face în ciudă fostei iubite: “Nu o iubești pe Hailey! Te-ai căsătorit cu ea doar ca să te întorci la Selena Gomez. Plus... Hailey s-a culcat cu tipi precum @ShawnMendes pentru faimă”. Enervat până peste cap, Biebes a reacționat aproape imediat: “Am iubit-o și o iubesc pe Selena. Întotdeauna va avea un loc în inima mea, dar acum sunt îndrăgostit până peste cap de soția mea și ea este CEL MAI BUN LUCRU care mi s-a întâmplat vreodată, punct”

12 melodii româneşti de care ai uitat complet sau pe care nu le-ai ascultat niciodată

Poate că toate astea nu înseamnă nimic, însă fanii cuplului Jelena sunt curioși să afle ce e de fapt în sufletul lui Justin.

O sursă apropiată Selenei Gomez a dezvăluit pentru Hollywood Life ce reacție a avut artista la vis a vis de declarația lui Justin Bieber. "Selena apreciază ceea ce a spus Justin despre ea, și împărtășește unele sentimente. Selena îl va iubi mereu și va avea un loc în inima ei pentru el. Ea face tot ce îi stă în putință pentru a-i da lui Justin spațiu și pentru a-i respecta căsnicia cu Hailey. Selena nu a fost prea emoționată și nu a plâns la declarația lui Justin, dar o făcut-o să se gândească la el și să-i amintească de vremurile bune și dragostea lor. Speră că el și Hailey sunt amândoi fericiți", a adăugat sursa.