Jennifer Lopez și Jimmy Fallon nu rămân în urmă cu trendurile de pe TikTok. Aceștia au încercat să recreeze dansurile de pe TikTok.

Jennifer Lopez a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri invitația lui Jimmy Fallon de a se întrece în mișcări de dans, așa cum au mai făcut-o și în cadrul altor ediții ale emisiunii "The Tonight Show".De data aceasta au făcut dansuri de pe TikTok și le-a ieșit de minune. 

"Încercăm să ne simțim cât mai bine în contextul dat. Au fost și momente cu adevărat înfricoșătoare și încărcate de anxietate. Știi la ce mă refer, incertitudine, tot tacâmul. Dar am și conștientizat o mulțime de lucruri. Știi ce am realizat? Nu îmi sunam mama în fiecare zi. Trebuie să o sun în fiecare zi, chiar și când se termină perioada asta, pentru că am vorbit cu ea zilnic...Nu ne conectăm așa în mod obișnuit. Acum suntem conectate zi de zi. Când o să ne întoarcem la normalitate, indiferent cum ar fi ea, vreau să continui să țin legătura cu ea așa cum am făcut-o în perioada asta.", a declarat vedeta.