Toată lumea știe că Harry Styles își iubește fanii, dar în weekend a demonstrat-o din nou. Artistul și-a întrerupt concertul pe care îl susținea la Londra, pentru a-i da primul ajutor unei fane care a suferit un atac de panică.

În timpul primului din cele două concerte susținute pe arena Eventim Apollo, unei fane i s-a făcut rău, iar Harry Styles s-a oprit din cântat pentru a se asigura că atât ea, cât și toată lumea din jur este ok. "Dacă toată lumea s-ar putea liniști pentru un moment...".

Faza a fost surprinsă cu telefonul mobil de cineva prezent la concert, și postat apoi pe Wtitter. Artistul ar fi observat când cineva leșină, iar bodyguarzii încearcă să facă loc în mulțime pentru a ajunge la persoana respectivă, și s-a oprit în mijlocul melodiei "Just a Little Bit of Your Heart" (piesă scrisă chiar de el pentru albumul Arianei Grande - My Everything).

După ce fata a fost scoasă din mulțime, Harry s-a mai asigurat odată dacă toată lumea e bine, iar apoi a reluat concertul, cu aceeași melodie.