Încurcate sunt căile dragostei! Halsey s-a despărțit de Evan Peters, actorul din ”American Horror Story” și nu vrea să stea prea mult timp singură.

Un lucru e cert: Halsey bifează mereu iubiți celebri. După ce i-a spus ”adio!” lui Evan Peters, artista și-a găsit alinarea în brațele unui cunoscut model. Cara Delevigne și Halsey formează cel mai fresh cuplu, iar fanii au fost uimiți să le vadă împreună.

Acum ceva timp, Cara s-a afișat cu modelul Kaia Gerber și toată lumea credea că sunt #couplegoals. Cele două și-au făcut chiar și matching tattoos cu ocazia zilei de naștere a lui Gerber. Se pare că iubirea nu le-a unit pentru mult timp pe cele două, iar Cara rezonează mult mai bine cu Halsey.

Cara și Halsey au fost văzute în ultima perioadă împreună pe străzile din Los Angeles. Ambele au în spate un trecut destul de tumultos în ceea ce privește partea amoroasă, așa că poate de data asta este cu noroc pentru ele. Pe lângă faptul că rezonează perfect, cele două au în comun mai multe decât ne-am putea imagina. Fosta parteneră a Carei, Ashley Benson este într-o relație cu fostul partener al lui Halsey, G-Eazy.