De când formează un cuplu cu Justin Bieber, Hailey Baldwin și-a cam neglijat jobul, iar toată lumea se întreabă acum dacă nu cumva ar vrea să renunțe la modelling. Zvonul a pornit după ce unchiul ei, actorul Alec Baldwin, a declarat că Hailey vrea să petreacă cât mai mult timp cu familia, inclusiv cu logodnicul ei, Justin Bieber.

Modelul, în vârstă de 21 de ani, a fost întrebat de jurnaliștii prezenți la show-ul Carolina Herrera, de la New York Fashion Week, despre acest subiect, iar ea a răspuns: "N-am auzit asta, deci, de fapt, tu esti primul de la care aud, dar asta pare a fi un sfat foarte solid si intemeiat. Este inteligent, si este important. Trebuie sa pui intotdeauna familia deasupra muncii, indiferent de ce".

FOTO OMG | 21 de celebrități pe care nu le-ai recunoaște fără machiaj

Hailey a participat la câteva spectacole în cadrul New York Fashion Week, deși fusese invitată la mult mai multe: "Am încercat să fiu cu adevărat 'choosy' cu Săptămâna Modei, doar pentru că vreau să am timp pentru a petrece si a ma relaxa cu familia - și logodnicul meu. "

Hailey și Justin s-au logodit în iulie, în timp ce se aflau în vacanță în Bahamas. Nunta va avea loc cel mai probabil în 2019.