La câteva luni după ce s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă, Justin Bieber și Hailey Baldwin ar trebui să fie mai fericiți ca niciodată, însă lucrurile stau exact pe dos. Cei doi și-au amânat nunta de trei ori, Biebs a recunoscut că e în depresie, iar Hailey a fost rugată să divorțeze de Justin, pentru binele sănătății lui mintale.

Realizatoarea americană de talk-show Wendy Williams a spus în emisiunea sa, "The Wendy Williams Show", difuzată de postul Fox, că Baldwin ar fi "prea tânără" pentru a se putea ocupa de problemele soțului său: "În loc să rămână căsătorită cu Bieber, fotomodelul de 22 de ani ar trebui să se despartă de el, "din dragoste"".

VIDEO | Nu mai căuta pe Shazam! "Mariola" e piesa pentru care vei face o obsesie în 2019

Prezentatoarea americană a adăugat că ea nu crede că Bieber ar putea fi un soț foarte bun, având în vedere faptul că a trecut prin mai multe probleme de-a lungul timpului şi că a cunoscut faima de la o vârstă fragedă.

Declarațiile vin la puțin timp după ce Bieber a recunoscut că trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții lui şi le-a spus fanilor, printr-un mesaj postat pe Instagram, să se roage pentru el.