G-Eazy are probleme serioase cu legea. Rapperul american, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat în Suedia după ce se presupune că ar fi atacat câțiva agenți de pază și a fost prins cu cocaină asupra sa.

Potrivit unor surse citate de TMZ, totul s-a petrecut într-un club din Stockholm imediat după show-ul lui G-Eazy. Mai mulți bodyguarzi s-au apropiat de el cerându-i să se calmeze, dar G-Eazy a început să împartă pumni în stânga și în dreapta. A lovit un agent de pază de câteva ori, iar în scurt timp a apărut poliția. Oamenii legii l-au reținut, iar la percheziții ar fi găsit cocaină în buzunarul său.

G-Eazy va fi cercetat acum pentru agresiune și posesie și consum de stupefiante. Artistul se află încă în custodia poliției suedeze, dar nimeni din echipa sa nu a făcut declarații până acum, potrivit TMZ.

În momentul în care s-a petrecut incidentul, G-Eazy era însoțit de iubita lui, Halsey. Și ea a ieșit puțin cam șifonată de acolo după ce a fost trântită la pământ de unul din bodyguarzi, în timp ce încerca să îi ia apărarea lui G-Eazy.