Băieții de la Fly Project au cucerit lumea cu piesele lor. Mai întâi Cristiano Ronaldo a dansat în autocarul Realului pe ”Toca-Toca”, apoi milionarul italian Gianluca Vacchi a dansat pe piesele lor în celebrele filmări de pe yacht, și nu în cele din urmă: Vladimir Putin i-a invitat la petrecerile sale exclusiviste.

Acum, melodia lansată în urmă cu 3 ani de Fly Project a fost aleasă pentru spotul oficial de promovare a uneia dintre cele mai importante competiții internaționale de salsa: Los Angeles Salsa Festival.

Băieții de la Fly Project au share-uit pe pagina lor de Facebook spotul, iar noi nu putem să nu vi-l arătăm. “De fiecare data cand primim mesaje cu locuri din toata lumea unde a fost ajuns muzica noastra, suntem onorati si fericiti. Asta este cel mai eficient motor pentru a merge mai departe” a declarat Tudor.

 

Cu aproape 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, "Toca-Toca" a fost și una dintre cele mai populare piese la una dintre cele mai vizionate emisiuni tv din State, So You Think You Can Dance, moment ce a devenit viral în toate colțurile lumii.