La mai bine de un an de la plecarea Camilei Cabello din Fifty Harmony, trupa de fete lansată în 2012 în cadrul show-ului "The X Factor" va avea aceeași soartă ca boy-band-ul One Direction. Cele 4 fete rămase în Fifth Harmony au anunțat că vor lua o pauză pe termen nelimitat, iar fanii sunt devastați.

Primele zvonuri au apărut în decembrie 2016, o dată cu lansarea Camilei Cabello în cariera solo. Deși fetele din Fifth Harmony au încercat să se reinventeze și au lansat un nou album, plus colaborarea cu Pitbull - "Por Favor", inevitabilul s-a produs.

VIDEO | TOP 5 melodii orientale care au cucerit România în 2018

Fetele au anunțat pe rețelele de socializare că vor lua o pauză pe perioadă nedeterminată pentru că vor să-și încerce norocul și pe cont propriu. "Reflectând la ultimii șase ani după lansarea de la X-Factor, ne-am dat seama cât de departe am ajuns și apreciem totul atât de mult, mai mult ca niciodată... Vrem să câștigăm experiențe noi, puncte tari și perspective pe care să le putem aduce înapoi în familia Fifth Harmony", se arată în comunicatul lor, semn că nu exclud o revenire la un moment dat.

 

Dinah Jane cât și Lauren Jauregui au spart gheața și au lansat primele piese solo în toamna anului trecut, fără a avea succesul de care s-a bucurat Camila Cabello după ieșirea din trupă. Kordei a colaborat cu Khalid pentru single-ul "Love Lies", luna trecută, iar la sfârșitul lui ianuarie, Brooke s-a alăturat lui Topic pentru piesa "Perfect". Pe Jauregui o așteaptă melodii cu Halsey și Steve Aoki, după ce a semnat o înțelegere cu casa de discuri Columbia, iar Jane a lansat "Boom Boom" cu Daddy Yankee, French Montana și RedOne în octombrie.