Încurcate sunt căile muzicii, mai ales când artistul vrea să transmită mesaje cu subînțeles, iar cei care ascultă le iau ca atare. Feli și trupa Vunk au simțit-o pe pielea lor.

La doar câteva zile după ce au lansat "Toți Demonii Mei", Feli și băieții de la Vunk au fost acuzați de blasfemie. Deși melodia vorbește despre dragoste și reproșuri, despre relații și oameni, relația cu divinitatea și momentele acelea când apelăm la ea ca la un ultim argument, foarte mulți dintre cei care au ascultat piesa au înțeles altceva.

FOTO OMG! 10 femei celebre care seamănă perfect cu bărbați celebri

Pe Youtube, videoclipul filmat în biserică a adunat peste 400 de comentarii în timp record, o parte dintre acestea acuzându-i pe artiști de blasfemie: "Un clip blasfemiator din toate punctele de vedere. Versurile sunt de-a dreptul o odă adusă dracilor.", "Bataie de joc la adresa Bisericii...puteati sa faceti videoclipul asta intr-o cladire parasita..ziduri prabusite etc...nu in Biserica", "Asta nu e arta ,e blasfemie.". Din fericire, sunt destui și cei care au înțeles care era de fapt mesajul piesei.

VIDEO | "Sweet But PSYCHO" e melodia care a înnebunit Europa! Oprește-te din tot ce faci și dă play!

"Demonii noștri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neîmpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme față de cineva sau chiar o boală. În clipul nostru, demonii nu vin din întuneric, ci dinspre lumină.", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. "Raiul și Infernul nu cred că sunt niște locuri, ci două categorii de oameni. Ei pot fi amandouă, în același timp, fără vreun motiv anume. Depinde doar de noi ce alegem să fim în viețile celorlalți."