Feli este foarte fericită de când fiica sa, Nora Luna, a venit pe lume, dar a preferat să păstreze chipul ei departe de ochii lumii până acum.

Artista a postat pe contul ei de Instagram primele imagini cu chipul micuței Nora Luna, care este o frumusețe de copil și care are ochii la fel de frumoși ca ai mamei ei. Acest lucru nu a fost întâmplător, pentru că Nora Luna împlinește azi un anișor, iar Feli a decis că este momentul potrivit să le-o arate urmăritorilor pe fiica sa.

"'Și ai venit, iubita mamei!/ Și azi se împlinește anul! Ce suflet cu ochi mari albaștri/ Îmi adoarme pe mâna dreaptă!", a scris printre altele artista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copilul meu, comoara mea, Tu imi esti Soarele si Luna. O stie lumea-ntreaga! Da! Ca te iubesc dintotdeauna! Eu am tot spus pe ici pe colo Ca te astept si c-ai sa vii! Iar intr-o zi de iarna, iata, Si chiar in zi de sarbatoare, Te-ai inteles cu Dumnezeu Sa imi faceti surpriza vietii Si in brate sa-mi vii! Si ai venit, iubita mamei! Si azi se implineste anul! Ce suflet cu ochi mari albastri Imi adoarme pe mana dreapta! Ne faci oameni mai buni, Lunito! Ne-ai scos din suflet egoismul Ne-ai pus la schimb lumina multa Si prin iubirea ce ne-o dai, Ne urci la Cer treapta cu treapta. Copile bun, iti multumim Ca ne-ai ales sa-ti fim parinti Taticul tau este vrajit! Stii cat de mult iubeste marea! Spune ca ochii tai, Lunito, In culoare si bunatate, Sunt de-un albastru inspre verde Ca marea primavara. Fetita mea cu zambet magic Cu ochii mari si parul fin, Iti vom pazi pasii in viata Din prima zi, pe veci AMIN! La multi ani, Nora Luna din Poveste ❤️ #eusuntfeli #lamultianifrumosicatine #noralunamea #teiubescdintotdeauna #feliedepoezie

O postare distribuită de Feli din Poveste (@felidonoseofficial) pe