La 43 de ani, Enrique Iglesias le-a dat fanilor o veste tristă. Starul muzicii latino spune că vrea să renunțe la turnee “în viitorul apropiat”: “Au fost zile în care mi-a trecut acest lucru prin minte. Probabil acest lucru va deveni realitate în viitorul apropiat”.

Potrivit contactmusic.ro, Enrique Iglesias își dorește, în prezent, doar să stea acasă împreună cu iubita lui, Anna Kournikova, și gemenii lor în vârstă de zece luni, Nicholas și Lucy.  Din acest motiv, Iglesias a refuzat mai multe oferte de a face parte din juriul unor emisiuni de talente.

Enrique Iglesias se laudă peste 100 milioane de discuri vândute și a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero”, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not în love”. Enrique a lansat de curând și o variantă în limba română a piesei “Nos Fuimos Lejos”, alături de Andra, și spune că deși va sta departe de scenă, va continua să înregistreze muzică.