La două săptămâni după anunțul logodnei lui Ed Sheeran cu iubita lui, Cherry Seaborn, apar deja primele detalii legate de nuntă. 

Potrivit unor surse citate de cotidianul The Independent, Ed Sheeran este nerăbdător să-și pună verigheta pe deget și și-ar dori ca Beyonce să-i cânte la nuntă. Deja „A angajat o echipă care să planifice nunta și le-a dat un buget nelimitat, insistând doar că vrea să fie cea mai tare petrecere.", a declarat un apropiat al cuplului. Tot el a dezvăluit că „Ed a lucrat cu Beyonce și speră ca ea să îi cânte" cel puțin la dansul mirilor. 

AWW! Ed Sheeran s-a logodit! Uite cum arată femeia care l-a cucerit definitiv!

De altfel, se pare că pentru asta a și compus ”Perfect” cel mai recent hit al său, pentru care a lansat și o variantă alături de Beyonce. Cântecul e inspirat chiar din povestea de dragoste cu Cherry, iar versurile ”We were just kids when we fell in love / Not knowing what it was / I will not give you up this time” nu mai au nevoie de nicio explicație. 

Petrecerea de nuntă va avea loc în orașul lor natal, Suffolk, acolo unde Ed a cumpărat 4 proprietăți una lângă cealaltă, pentru a-și crea propria "fortăreață". De pe lista de invitați nu vor lipsi Harry Styles, Taylor Swift și Cara Delevingne, iar meniul va avea la bază preparate tradiționale, precum cârnați cu piure, și mai multe tipuri de bere - în loc de șampanie și cocktailuri.