Ed Sheeran e, oficial, unul dintre cei mai importanți oameni din lume. Revista Time a publicat lista celor mai influente persoane din 2017. În top se mai află și Alicia Keys, John Legend și Demi Lovato.

Revenirea lui Ed Sheeran, după doi ani de pauză, a rupt toate barierele posibile, iar acum, artistul a intrat în top 100 cei mai influenți oameni din lume. Topul le aparține celor de la Time și a fost publicat de curând. La capitolul muzică, pe listă de mai află încă 3 nume, destul de puțin prolifice în ultimul an.

OMG! Pe Justin Bieber l-a apucat NOSTALGIA. Acum 3 ani era în închisoare!

Niciun cuvânt însă despre Lady Gaga sau Beyonce. Sarcina lui Queen B și mediatizarea excesivă de care a avut parte în ultima vreme se pare că n-au fost de ajuns să-i aducă recunoașterea în celebrul clasament.

EPIC FAIL! Ed Sheeran și-a făcut un tatuaj pe care l-ar vrea șters. E scris GREȘIT!

În schimb, așa cum spune tradiția publicației, mai multe persoane publice au fost rugate să țină discursuri pentru cei incluși pe listă. Taylor Swift a avut numai cuvinte de laudă pentru prietenul ei cel mai bun, Ed Sheeran: ”Fie ca a fost vorba de o alegere sau de o evolutie inconstienta, atunci cand a hotarat sa o ia pe calea muzicii muzicale, Ed a devenit mai putin un baiat si mai mult un tanc”, a spus actrița. Poți s-o contrazici? Nu poți!