Nu știm dacă e un pattern sau o coincidență, dar aproape toate piesele care ajung No. 1 sunt acuzate de plagiat. ”Blestemul” l-a ajuns din urmă și pe Ed Sheeran, care se vede chemat în instanță, din nou.

Cântărețul este acuzat de această dată că ar fi copiat o piesă la care a colaborat alături de Tim McGraw și Faith Hill. Potrivit Daily Mail, este vorba  de hitul country „The Rest Of Our Life”, despre care australienii Sean Carey și Beau Golden spun că seamănă izbitor cu melodia pe care ei au compus-o în 2014 pentru Jasmine Rae, „When I Found You”.

EPIC FAIL | Maluma a uitat versurile de la "Felices Los 4" pe scenă și s-a făcut de râs!

Procesul a fost deschis la un tribunal federal din New York, de același avocat care i-a intentat lui Ed Sheeran în 2016 un proces de 20 de milioane de dolari pentru piesa „Photograph”. De această dată, duo-ul australian cere daune de 5 milioane de dolari și scoaterea melodiei de pe piață.

VIDEO: Așa sună "Perfect", de la Ed Sheeran, în română. O fostă concurentă X Factor îți face pielea de găină!

Ce zici, poate fi acuzat Ed Sheeran de plagiat? Iată cum sună cele două piese!

În 2017, artistul britanic a recunoscut parțial acuzațiile venite la adresa hit-ului "Shape of You", și ca să nu mai aibă probleme în instanță a făcut un gest care a șocat pe toată lumea. I-a adăugat la drepturile de autor pentru ”Shape Of You” și pe compozitorii piesei ”No Scrubs” de la TLC. Ed Sheeran a fost dat în judecată, în trecut, și pentru că ar fi plagiat melodiile ”Thinking Out Loud” și ”Photograph”.