După Adele sau Sam Smith, numele lui Ed Sheeran ar putea să apară pe roll-ul următorului film din seria James Bond. Artistul britanic e pregătit pentru orice!

Ed Sheeran a recunoscut de curând că a scris o piesă pentru următorul film cu Agentul 007, deși nimeni nu i-a cerut asta! Ține piesa la sertar de aproape 3 ani, pentru orice eventualitate. Cântărețul britanic refuză însă să divulge numele piesei, de teamă că “cineva o poate fura“.

VIDEO: Aceasta este piesa Carla's Dreams pe care 10 MILIOANE de români o ascultă în fiecare lună

Următorul film al seriei James Bond are premiera anunțată pentru 8 noiembrie 2019. Va fi a 25-a producție a francizei, iar actorul Daniel Craig revine în rolul principal.

Succesul piesei "Skyfall", de pe coloana sonoră a seriei James Bond, a fost o pălărie prea mare pentru Adele. Artista a refuzat să mai compună vreodată pentru un film din seria James Bond, fiind convinsă că nu va reuşi să mai obțină acelaşi succes. "Data trecută a fost atât de bine, încât nu aş vrea să mai fac asta din nou", a declarat Adele, într-un interviu recent.

Beyonce ar putea cânta pe coloana sonoră a următorului James Bond

Pe bună dreptate, am zice noi, mai ales dacă ne uităm la premiile obținute cu piesa "Skyfall", în 2012 - un premiu Oscar, un Glob de Aur şi un premiu Grammy. A fost de altfel primul Oscar câştigat vreodată de o melodie de pe coloana sonoră a unui film din serie.