Mai puteți cu ”Despacito”?! Noi credem că da, din moment ce piesa asta bate aproape zilnic un nou record. Luis Fonsi și Daddy Yankee intră în istoria muzicii, după ce piesa lor a devenit cea mai ascultată pe platformele de streaming, iar acum au bifat încă un mega succes, de data asta pe YouTube. 

Cei doi artiști au reușit săptămâna trecută ceea ce părea imposibil - l-au detronat pe PSY cu al lui ”Gangnam Style” și în weekend au trecut și de ”See You Again” de la Charlie Puth și Wiz Khalifa. Piesa latino care a înnebunit planeta a ajuns number one absolut, având cel mai vizualizat clip din istoria Youtube-ului și a depășit totodată și pragul de 3 miliarde de vizualizări. Da, ați citit bine: 3 miliarde. 

OMG! Aceasta este cea mai ascultată piesă din toate timpurile! Oamenii au dat play de 4,6 MILIARDE de ori!

Lansată pe 12 ianuarie, ”Despacito” a fost vizionat de peste 14,6 milioane de ori în fiecare zi de la lansare și până acum. Și când te gândești că Luis Fonsi și Daddy Yankee nici n-au vrut să o lanseze...

”Ce onoare... cel mai vizionat videoclip din istorie şi primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizări... şi în spaniolă!”, a scris Fonsi pe contul său de Instagram.