Știm, știm, probabil te-ai săturat de ”Despacito”, dar trebuie să-i dăm cezarului ce-i al cezarului! Și asta pentru că, oficial, featuring-ul lui Luis Fonsi și Daddy Yankee, "Despacito" a devenit prima piesă din lume care a depășit 6 MILIARDE de vizualizări pe Youtube.

Melodia care a cucerit toată lumea a doborât toate recordurile, atât pe YouTube, cât și pe platformele de streaming și a depășit orice așteptări. 

Pe 12 ianuarie 2017, ”Despacito” a fost urcată pe YouTube. A atins primul miliard de vizualizări după doar 97 de zile, devenind al doilea clip din istorie care reușește o astfel de performanță într-un timp atât de scurt - după "Hello" de la Adele. Pe Vevo a fost cel mai vizualizat clip în limba spaniolă în primele 24 de ore de la lansare, surclasând recordul deținut de J Balvin pentru "Bobo". A urmat remixul cu Justin Bieber, pentru ca acum să atingă pragul de 6 miliarde de vizualizări pe Youtube.

"Despacito" a câștigat 22 de premii, printre care 11 premii Billboard, 3 Latin Grammy și American Music Awards, la categoria "Video of the Year". Cam tare nu? Hai că parcă ar mai merita un play!