Sad news alert! Dacă acum câteva zile Demi își anunța viziunea pentru rochia de mireasă, acum fosta membră Disney și-a anunțat fanii că a pus capăt logodnei cu Max Ehrich.

Povestea de dragoste dintre Demi și Max părea ruptă din filmele Disney. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, iar Max părea jumătatea perfectă pentru Demi. Fosta membră Disney a afirmat în nenumărate rânduri că Max a ajutat-o să iasă din depresie și că se vede alături de el toată viața. Cei doi și-au arătat mereu dragostea în online și nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor. Pe conturile lor de socializare au fost postat de-a lungul relației zeci de mesaje romantice, dar se pare că asta nu i-a împiedicat să își spună ”adio”.

Demi și Max nu au declarat nimic oficial până acum, dar surse apropiate lor au făcut declarații pentru publicația People despre ruptura dintre cei doi după doar două luni de la logodnă. 

”A fost o decizie grea, dar Demi și Max au decis să meargă pe drumuri separte și să se concentreze pe carierele lor. Se respectă foarte mult și vor fi mereu bucuroși de timpul pe care l-au petrecut împreună”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making magic with bae 🥰✨🎥❤️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on