În urmă cu șase luni, Cardi B a fost contactată de organizatorii festivalului Coachella, care i-au propus să fie cap de afiș, iar ea a zis "DA!". Toată lumea se temea că artista nu își va putea onora contractul din cauza sarcinii avansate, însă lucrurile se pare că nu stau deloc așa.

Invitată la o emisiune de radio, Hip-Hop Nation, de la Sirius XM, Cardi B a dezvăluit că va primi 70.000 de dolari pe zi pentru a cânta la Coachella. Deși suma pare destul de mare, artista "Bodak Yellow" spune că nu este chiar atât de mult dacă iei în considerare câți bani cheltuiește ea pentru show. "Trebuie să investesc o mulțime de bani pentru scena mea - banii mei pe care trebuie să-i duc la Wells Fargo și pentru care voi scrie un cec... aproape 300.000 de dolari", le-a spus Cardi gazdelor emisiunii.

Tot ea a explicat că deși pare o nebunie, "este o investiție" : "Nu știam că Coachella e așa mare lucru. Nu credeam că vin atât de mulți oameni". De asemenea, ea a dezvăluit că repetă zece ore pe zi pentru ca totul să iasă ca la carte. Cardi B va face show la Coachella duminică, pe 15 aprilie.