Camila Cabello, artista care a dat lovitura în cariera solo după despărțirea de Fifth Harmony, a avut o poveste de viață care bate filmul. Ce e mai tare însă, este faptul că frumoasa brunetă a știut dintotdeauna că va ajunge mare de tot.

Viața Camilei nu a fost întotdeauna una roz. Artista s-a născut în Cuba, a copilărit în Mexic, iar apoi a emigrat în Miami, Florida. În clasa a 9a, a abandonat școala pentru muzică. În 2012, la scurt timp după debutul în Fifth Harmony, a simțit că cineva acolo sus oiubește și că se apropie să dea lovitura.

Camila Cabello a fost marea câștigătoare de la VMA. Vezi lista completă a câștigătorilor!

Atunci a scris pe Twitter scurt și la obiect: "#VMA2012 Vreau să fiu acolo, atât de rău încât nu înțelegeți #Într-oZi". Și a avut dreptate! Luni noaptea, după participarea la gala VMA, artista a căutat postarea și a completat: "N-o să o credeți pe această Camila mică dar: În 2018, Madonna îți va da un premiu pentru videoclipul anului, iar acneea ta se va șterge".

 

Camilla Cabello a câștigat cele mai râvnite trofee la VMA 2018: ”Havana” a fost votat Videoclipul anului 2018, iar ea a fost desemnată Artistul anului 2018.