La aproape o săptămână de la moartea fulgerătoare a celebrului DJ suedez Avicii, familia sa a dat publicității un al doilea comunicat, care lămurește totul. Artistul de 28 de ani s-a sinucis.

Familia lui Avicii a dezvăluit astfel adevărata cauză a morții, după ce poliția din Golf anunța anterior că nu există suspiciuni cu privire la deces. Conform Metro, familia artistului a emis un comunicat de presă în limba suedeză, precizând că Avicii a lăsat un bilet de adio.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turnee, a vrut să găsească un echilibru în viață, pentru a fi fericit și a putea să facă ceea ce iubește cel mai mult – muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care a intrat. Era un tip sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit pentru totdeauna și îți vom simți lipsa. Voi, cei care îi ascultați muzica, îl veți păstra viu în amintire. Te iubim, familia ta.”, se arată în declarația făcută de apropiații lui Avicii.