La câteva zile după moartea lui Avicii, s-a aflat că celebrul DJ și producător suedez avea o relaţie serioasă și era tată cu normă întreagă pentru fiul iubitei sale.

Avicii avea o relație cu modelul american de origine cehă Tereza Kačerová, alături de care avea planuri mari. Ea avea un copil, dar își mai doreau unul împreună. Dezvăluirile au fost făcute chiar de iubita lui Avicii, prin intermediul unei scrisori emoţionante.

“Dragă Tim, am petrecut ultimele zile aşteptând să mă trezesc, aşteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greşeală îngrozitoare. Cred că acum am înţeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată. Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relaţia noastră privată deoarece doream să fie a noastră şi doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăşi acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, şi ce s-a ales din acest plan!”, a scris Tereza pe contul ei de Instagram.

 

 

❤️ Part 1/2

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

 

 

❤️ Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

De asemenea, fotomodelul a postat un colaj de fotografii făcute în momentele petrecute împreună, și din care se poate observa că Avicii, pe numele real Tim Bergling, era ca un tată pentru micuțul Lucas.

 

 

The brightest stars burn out the fastest.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on