Două dintre cele mai mari regine ale Instagramului și-au declarat război. Se pare că între Ariana Grande și Kylie Jenner lucrurile nu mai merg așa de bine.

Ariana Grande a decis să își facă curat în lista de urmăriri de pe Instagram. Una dintre persoanele la care a renunțat la a le mai urmări a fost chiar miliardara Kylie Jenner. Fanii au fost șocați de acțiunea Arianei, mai ales că cele două au atâtea în comun: ambele au crescut în lumina publicului, au comunități mari de urmăritori și nu numai.

În urma evenimentelor din State, după moartea lui George Floyd, multe vedete au ales să își spună punctul de vedere în online. Se pare că ruptura dintre Ariana Grande și Kylie Jenner s-a produs din cauza viziunii diferite pe care o au cele două.

Ariana susține comunitățile oamenilor de culoare și se implică în cât mai multe acțiuni, în timp ce Kylie Jenner vrea să stea cât mai departe de conflictele politice. Ariana a fost deranjată de faptul că miliardara Jenner a postat doar câteva idei despre proteste, iar după a revenit la faimoasele ei selfie-uri.