Kim Kardashian și-a obișnuit fanii cu lucruri luxoase de sute de mii de dolari. Soția lui Kanye West are o avare impresionantă, dar există anumite lucruri pentru care nu este dispusă să arunce prea mulți bani.

Dorința și implicarea lui Kanye în planul politic al Americii nu a ținut-o pe Kim departe de hobby-urile ei. Miliardara continuă să studieze dreptul și vrea să ajute la schimbarea legislației din penitenciare. Kim a ajutat mulți deținuți și are chiar și un documentar despre asta.

Recent, Kim a postat pe Instagram o imagine în care le arăta urmăritorilor colțul ei de studiu. Soția lui Kanye este mai hotărâtă ca niciodată să ducă la bun sfârșit facultatea de drept și vrea să devină o avocată cel puțin la fel de bună precum tatăl ei. Fanii au apreciat inițiativa lui Kim, dar altul a fost detaliul care le-a atras atenția. 

Deasupra laptopului, Kim avea o lampă de studiu creată chiar de către unul dintre brandurile care s-au ocupat de show-ul ”Keeping Up with The Kardashians”. La o căutare mai atentă, fanii au descoperit că accesoriul indispensabil pentru Kim costa nici mai mult nici mai puțin de 70 de dolari.

                                                        Sursa foto: PageSix